Länge sedan

Nu var det länge sedan vi skrev något här. Livet går upp och ner med intressen tid och aktiviteter.

Det har hänt massor och ingenting. Haha…

Den största förändringen är nog att Emrich utvecklats från en liten valp, till en större valp. Eller snart unghund i alla fall. På söndag, den 10/1 fyller han ett år. Han är i dagsläget vår yngsta men högsta och tyngsta hund. Man glömmer ibland bort hur liten han är…för att han är så stor. Han är ca 80 cm i mankhöjd och 60 kg +, det var länge sedan vi vägde honom. Han utvecklas bra såväl exteriört som mentalt. Han är lugn, trygg och balanserad. En väldigt orädd hund. Vakten kommer sakta men säkert även om han är den av våra hundar som får ta minst ansvar på den fronten. Han är mysig och härlig med familjen och rätt så ointresserad av alla andra.

Vi har fått får första lilla snö här nere i södern. Vi försökte passa på att ta lite bilder medan det töade bort. Hundarna tyckte att det var roligt i alla fall. Det var Emrichs första upplevelse av snö och han och Ivanka sprang runt, runt, runt när de kom ut på morgonen.

Hicko och Piansa tyckte också att det var roligt, men de tog det lugnare, Hicko höll koll på rovfåglarna som cirkulerade över fälten och var inte särskilt intresserad av lek trots att Piansa försökte få igång honom. Han satt mest och spanade och jagade bort dem om de kom för nära.

Vi lyckades få till någon bild på dem tillsammans också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: