Äntligen är han här!!!

Efter många om och men och lite förseningar så är Emrich äntligen här. Han kom igår eftermiddags och har passerat 6 länders gränser på vägen till Sverige. Det har inte varit lätt att samordna en transport i en tid av stängda gränser och en inflation av oseriösa människor som säger sig syssla med transporter. Ett stort tack till Quick Pam som gjorde detta möjligt.

Emrich eller Emrich Togzhan Ala som han heter är importerad från Rumänien. Man ser redan nu att han är en väldigt orädd och stabil valp. Efter att ha varit på resande under 3 dagar så hoppade han ur bilen, tittade lite misstänksamt på Martin för att sedan hoppa ut och ge honom en puss!

Igår fick han mestadels gå runt och känna in stämningen. Idag har han varit en del tillsammans med Piansa. Vi väntar lite med att släppa ihop honom med Ivanka. Ivanka har visat sig hyfsat vänligt inställd genom stängslet. Piansa känns plötsligt vuxen och omhändertagande.

Han är en väldigt ljudlig valp. Uppfödarna nämnde vid flera tillfällen under våra telefonsamtal att han är den valp som ”pratat” mest från alla deras kullar. Vi hörde honom flera gånger genom telefonen. Han kommunicerar helt enkelt en hel del med ljud. Det blev vi varse hemma också.

Emrich har ett underbart uttryck och har ett karakteristiskt huvud för en 4 månader gammal Centralasiatisk ovtjarka.

Mer om hur allt går får ni veta efterhand! Ha en trevlig kväll!

En kommentar på “Äntligen är han här!!!

  1. Så himla fin han är. Grattis och ska bli kul att följa er. Mvh Linda Jungerup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: