hicko 8 år

Idag fyller världens finaste Hicko 8 år! Det ska vi fira med ett stort tuggben. Hicko är så otroligt speciell och har alltid varit. Han är hunden med den perfekta mentaliteten och är dessutom fantastiskt vacker att titta på. Hicko har förmågan att skilja på sina två yrkesroller social tjänstehund och vaktande Pyrenéerhund. När Hicko är ute på hunduppdrag plockar han fram den snälla, inkännande och sociala sidan och gör stor skillnad i samhället för många individer. Sen när Hicko kommer hem kopplar han på pyrenéerhundens vaktande egenskaper och visar tydligt att han inte uppskattar exempelvis sopbilen, joggare, okända besökare eller om det kommer leverantörer och ska lämna stora paket vid grinden.

Dessutom är en en underbar familjehund. Hicko har varit med under hela Emils uppväxt och nu ser verkligen Hicko honom som en individ. Han följer verkligen Emil när han kommunicerar med Hicko. I veckan byggde Emil en hinderbana till Hicko och det var så fint att se hur Hicko fortfarande tycker det är kul att springa igenom tunneln och hoppa över hinder tillsammans med Emil.

Emil tycker att det är så mysigt att vara nära Hicko och myser gärna med huvudet i hans päls.

Idag är det även Emils morfars födelsedag och vi började smygfira honom redan igår med ett restaurangbesök på Skivarps byakrog. Fantastiskt god mat och bra service. Sedan åkte vi hem till oss och tittade på mello. Ivanka fick vara med oss på kvällen. Alla ska ju få plats i soffan och det blir aningen trångt men rätt mysigt ändå.

Idag ska vi fira både morfar och Hicko. Grillen är igång sedan klockan nio. Men först ska vi fixa lite i stallet och det blivande hönshuset. Emil har en förskolekompis som kommer på besök. Ja det är mycket som ska hinnas med.

Dessutom ska hundarna bli fönade för nästa vecka väntar massor med hunduppdrag. Ha en fin söndag. Nu ska Hicko få sitt födelsedagspaket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: