Pyrrekompisar

Vi får väl börja inlägget med en tråkig nyhet. I helgen fick vi beskedet att tiken som vi planerade att få valpar ifrån gick tom. Ni vet känslan när man har ställt in sig på något, man har längtat efter att få möta den lille valpen och så blir det inte så. Men så blir det ibland och nu får vi se vad som händer här på Guardista. Vi vill ha en ovtjarka valp men exakt när, var och hur vet vi inte just nu. Det är lite på gång dock!

När vi hämtade hem våra första ägg hos vår Pyrrevän Camilla fick Hicko följa med. Han har träffat Camillas tikar tidigare med det var ett tag sedan. Han klev in som kungen själv och sprang först förbi alla tikarna. Hicko befann sig i rena himmelriket och upplevde nog att han var lös och fick möjlighet att springa fritt på en okänd yta. Dock fanns det såklart ett stängsel runt hela tomten så han kunde inte komma någonstans. Hicko patrullerade runt hela tomten och var så lycklig.

Tjejerna följde efter Hicko och försökte få kontakt med honom. Tillslut så stannade han upp och blev sååååååå uppvaktad.

Alla hundarna skötte sig så fint och verkligen välkomnade Hicko som trivdes väldigt bra med tjejerna. Det är så intressant att bara stå och titta på deras samspel och kommunikation mellan varandra.

Livet med hund är helt klart det bästa livet, vi skulle inte kunna tänka oss en dag utan dessa fyrbenta underbara godingar. Även om dom smutsar ner så otroligt mycket nu under denna årstiden så är det så värt att dammsuga och tvätta golv lite extra.

Ha en fin dag så hörs vi snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: