Lekrummet


När vi är inne i lekrummet med Emil så vill pyrrarna gärna vara med, speciellt Hicko. Ibland tycker Emil att dom är lite i vägen när dom lägger sig över hans leksaker eller ställer sig ivägen mitt i leken. Men oftast tycker Emil att det är mysigt när vi alla är samlade även tillsammans med hundarna.

Emil har mattor på golvet som han och Martin brukar träna Bjj(Brasiliansk jiujitsu) på och det har tydligen Hicko och Piansa anammat. Lek inomhus är i princip förbjudet. Det går inte att ha 100 kg+ hund som leker inomhus. Golvet mår inte så bra av det och det är även halt på golvet så det kan lätt leda till skada.

Men dessa mattor var tydligen ett uppskattat underlag att leka på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: