Ivanka 5 år

Den 11 december fyllde Ivanka 5 år och det firades med ett gott ben och lite extra soffmys med Emil. Ivanka har bara blivit mer behaglig med åren och hon är så mysig med familjen. Ivanka är mer social än vad Vostok var och accepterar besökare på ett annat sätt och har inte den misstänksamheten i sig. Däremot är Ivanka mer känslig för ljud och om det blir för stimmigt då går hon undan.

DSC_9875

DSC_3280

Det är så härligt att se hur glad Ivanka blir när hon och Hicko möts upp på gården och får leka tillsammans. Det bevisar att Ivanka trivs bättre med att vara tillsammans med en hundkompis än att gå som ensamhund. Vi har fått en frågan ett antal gånger om det kommer en ny valp till team Guardista. Visst finns det i våra tankar och blir det aktuellt så kommer vi såklart att dela med oss av det till er här.

DSC_3352

Nu ska vi njuta vidare av denna lördag och vi har lite att fixa med i trädgården så det är väl bara på med regnkläderna och gå ut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: