Svaneholmsskogen

Det är så tacksamt att vi har Svaneholmsskogen så nära där vi bor och det är dessutom ett fantastiskt vackert ställe. Det finns olika stigar att välja mellan beroende på hur långt man vill gå och vilket underlag som passar. Vi har en favoritrunda som är ganska kuperad och det blir en bra motionsrunda för både oss och hundarna.

DSC_2621

Men under de senaste åren har vi fått välja en annan runda som är mer barnvagnsvänlig. Det är en härlig tur det med men vi kan sakna att bara ge os ut hela familjen och klättra och hoppa över stock och sten för att ta sig fram. Men den tiden kommer…

DSC_2635

I somras när vi var på Norje Boke camping släppte Emil sina stödhjul och under hösten har vi fortsatt att träna och det går bättre och bättre. Nu går vi mest den korta rundan för att Emil ska få möjlighet att träna på att cykla.

DSC_2633

Det är ganska kämpigt för honom, för det är ju inte asfalt direkt. Det är bra stigar men med backar och lite snirkliga vägar. Men Emil kämpar på med pandan på pakethållaren.

DSC_2624

Dock är det viktigt med paus från cyklingen emellanåt för att hålla tålamodet uppe. Då blir det klättring och balansgång på stockar.

DSC_2628

På nyårsafton brukar vi vara ett hundgäng som träffas under förmiddagen och går en gemensam promenad. Det finns en väg för alla i Svaneholmsskogen. Sedan fikar vi och dricker bubbel inne skjulet och skålar in det nya året. Perfekt för oss som firar nyårsafton hemma i lugn och ro tillsammans med hundarna.

DSC_2631

Snart är nog alla löven borta så det gäller att njuta av höstens färger så länge det går. Ha en underbar måndag så hörs vi snart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: