Hicko & Ivanka

Efter Vostoks bortgång blev Ivanka mer ensam. Vi har börjat socialisera Hicko och Ivanka mer med varandra. Ivanka har inte varir så förtjust i Hicko under den senaste tiden. Hicko har inte fått komma nära henne och knappt ens röra sig fritt. Första gången vi släppte ihop Hicko och Ivanka efter att Vostok hade somnat in blev Ivanka jätteglad över att se Hicko. Dom sprang tillsammans och hon bjöd nästan in till lek. Efter en stund markerade hon kraftigt mot honom och Hicko lyssnade på henne direkt och stannade upp och lät henne vara.

Senare stod Hicko och vaktade vid grinden och då fick Ivanka för sig att hon skulle ta över vakten men den tillsägelsen från Ivanka accepterade inte Hicko. Han sade ifrån till henne PÅ SKARPEN. Ivanka lyssnade på Hicko och lade sig ner på rygg.

DSC_3308

Vi upplever att Ivanka nog ändå saknar sin hundkompis och vi upplever henne som lite låg emellanåt. Idag släppte vi ihop Hicko och Ivanka igen och dom blev så glada av att se varandra och dom har busat och sprungit flera varv tillsammans i hagen och i trädgården. Nu ligger dom tillsammans ute på gräsmattan och vilar med ett vakande öga så klart, i fall dom behöver dra ut på vaktuppdrag.

DSC_3560

Idag såg vi verkligen glädje i deras blickar när dom lekte tillsammans. Hicko tycker så mycket om Ivanka och vi tänker att ju mer dom får vara tillsammans så kommer Ivanka acceptera honom mer och mer och Inte bara när hon känner för det.

DSC_3576

Att ha tre hundar som inte kan vara tillsammans, då gäller det att dela upp dom och skifta runt i flocken ännu mer så att inte någon ska bli ensam för långa tider. Piansa visar endast vänlighet mot Ivanka men tyvärr så har Ivanka lite blandade känslor för Piansa, så vi vågar inte riskera något bråk genom att släppa ihop dom.

DSC_3566

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: