Familjeträning med hund

Emil älskar att träna tillsammans med oss och speciellt pappa just nu. Dom värmer upp tillsammans och Emil går verkligen in för det med fullt fokus. Sen blir det en och annan avstickare emellanåt när han kommer på att han behöver göra något.

DSC_1483

Att kunna träna hemma är fantastiskt. Det sparar både tid och det blir en aktivitet som vi kan göra tillsammans. Vi har ett litet hemmagym i garaget, inte det vackraste precis med det finns där. Men även att kunna använda föremål ute i trädgården som Hickos fönbänk passar utmärkt att göra dips på.

Martin kör TRX och Emil har fått en boj som vi har hängt upp i ett rep i trädet. Det funkar bra säger Emil.

DSC_1486

Tränar man med barn och hund blir kanske inte sin egen träning alltid perfekt men så får det vara.

DSC_1520

I pauserna gäller det att passa på att mysa lite extra.

DSC_1522

Vi har upplevt Vostok som lite låg de senaste två veckorna. Vi tycker att han ibland ser ut att ha ett annorlunda rörelsemönster, inte att han direkt haltar. Vostok har ED 3 på armbågarna samt FCP (fragmentering av processus coronoideus) Det är en tillväxtrubbning i armbågsleden där en liten del i leden som kallas processus coronoideus spricker eller går av. Vostok har inte visat några symtom på hälta så detta kom som en chock för oss när vi fick röntgensvaret. Vi vet att han troligtvis inte kommer att bli gammal.

DSC_1492

Men under denna härliga sommarkväll så fick Vostok syn på sin Apa och började tassa mot den. Det var första gången på ett tag som vi såg hans glädje och ville leka.

DSC_1515

Emil fick rycka in och leka tillsammans med Vostok. Det var så härligt att se hans glädje och Vostok leker så fint med Emil.

DSC_1536

Du fina älskade Vostok vi hoppas på flera år till med dig. Vi kommer såklart att ha honom under uppsikt och ser vi att han börjar visa symptom på smärta så får vi fundera på att sätta in något smärtstillande och se om han svarar på det. Idag är han pigg och glad och har lekt med Ivanka och i skrivandets stund ligger han och myser på golvet bredvid mig.

DSC_1528

Nu blir det några timmars jobb till sen firar vi fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: