Ordningen är återställd!

När vi kom hem från Norje Boke släppte vi ut Hicko och Piansa i trädgården medans vi packade av. Piansa blev så glad när hon upptäckte att hon var hemma, hon sprang flera ärevarv och var så lycklig. Hicko tog på sig rollen att patrullera av hela reviret för att konstatera att läget var under kontroll här hemma.

DSC_1346

Dagen efter körde vi och hämtade Ivanka och Vostok som hade varit på Håslövs hundpensionat som vi för övrigt är super nöjda med. Vi rekommenderar det varmt!

Av tidigare erfarenhet så har det ibland varit lite spänning i luften första gången alla fyra hundarna träffar varandra efter att de har varit i från varandra en hel vecka, samt att dom är mer ”tajta” med varandra två och två efter att dom har levt väldigt nära varandra under veckan fast på olika håll.

DSC_1008

Vi lät Hicko och Piansa vara i lilla hundgården när Vostok och Ivanka kom hem så dom skulle få möjlighet att vara lösa ute. Men Vostok gick raka vägen in och lade sig i köket på sin favoritplats och Ivanka tog några rundor och kollade av läget.

DSC_1407

Denna gången fanns där inga spänningar alls mellan Vostok och Hicko. Ivanka var lite tjurig mot Piansa, men Piansa var bara glad och svansade med. Alla fyra hundarna har haft det superbra på sin semestervecka, pyrrarna på Norje Boke och ovtjarkorna på hundpensionat. Borta bra men hemma bäst tror jag nog att alla tycker ändå.

DSC_1432

En vecka innan vi skulle åka till Norje Boke så brakade åkgräsklipparen. Det var inte särskilt lägligt, fast det är det väl aldrig. När vi ändå hade släp med oss från Norje Boke så passade vi på att köra och hämta den. Den var ju nästan som ny igen. Vi hann knappt få av den förrän Martin och Emil gladeligen började klippa gräset.

DSC_1003

När man bor så som vi gör med stora gräsytor så går det inte att leva utan en åkgräsklippare.

DSC_0995

Nu är allt som vanligt igen, ordningen är helt återställd med både hundar och åkgräsklipparen. Nu är dessutom semestern över och vi är på väg att möta hösten, men hoppas såklart på några varma dagar i slutet på augusti. Denna hösten kommer att se lite annorlunda ut. Mer om det kommer i ett annat inlägg.

Ha en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: