Förberedelser inför rasspecialen

Nu är det söndag och rasspecialen och SBHK-utställningen är avklarade. Dessutom fyller Emil fyller 5 år idag. Mer om detta kommer i ett annat inlägg.

Torsdagen gick åt till en massa förberedelser med att sätta upp tält, förbereda i cafét, packa deltagarpåsar, priser och fixa med kvällens lotterivinster. Det är en viss känsla när ett helt gäng samlas för att engagera sig och göra en insats inför rasspecialen.

DSC_0336

Vi startade med ett morgonmöte och pratade kring vad som behövdes förberedas.

DSC_0338

Allt handlar om teamwork och det går så mycket fortare när vi är många som hjälps åt. Vi har ett gäng som har satt upp detta utställningstält i många år nu. Som dessutom inte behöver någon bruksanvisning, det sitter liksom ryggmärgen.

DSC_0346

Samarbete pågår och med glädje och skratt blir allt mycket enklare 🙂

DSC_0360

Det ligger så mycket bakom att organisera en rasspecial. Både innan, under och efter utställningen.

DSC_0350

I år hade vi så mycket priser och sponsring till deltagarpåsarna. Stort tack till Evidensia Djursjukhuset i Malmö https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-malmo/ och VET IN FOCUS https://vetinfocus.net/ för er insats.

DSC_0342

Torsdagen brukar var den stora vattenkrigsdagen. Det är Micke som busar till det med barnen och sen är det igång. Tack Micke för att du håller traditionen vid liv som barnen ser fram emot varje år.

DSC_0364

Barnen pratar om denna upplevelse fler månader innan vi är på plats.

DSC_0361

Dessutom har det hänt något stort här på Norje Boke. Emil har släppt stödhjulen och han är så stolt. Emil och Martin har träna flitigt nu när vi har varit här på campingen.

DSC_0218

Imorgon packar vi ihop oss och åker hem och så fort Martin har redigerat bilderna från rasspecialen så kommer det upp här på bloggen.

Ha en fin kväll för det ska vi ha. Vi ska ha pizzafest på campingen och fortsätta att fira Emil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: