Semester med barn och hund!

Som vi njuter och har det bra här i Norje Boke. Nu börjar campingen fyllas på och fler och fler hundar dyker upp. Dagarna varvas med hundpromenad, socialt umgänge, bad och att bara vara.

DSC_0247

Såklart blir det lite BJJ träning för Martin och Emil på gräsmattan.

DSC_0182

Vi har även passat på att träna på att cykla, det går bättre och bättre.

DSC_0207

Igår hände något magiskt kul. Vi tog med hundarna ner till ett hundbad. Varken Hicko eller Piansa har tidigare visat intresse för vatten. Men Emil tog Hicko i kopplet, sen gick dom ut i vattnet och Hicko tyckte det var så skönt och lite kul.

DSC_0268

Älskade unge du är fantastisk med våra hundar. Hicko bara följde efter Emil som om detta var självklart att dom skulle bada tillsammans.

DSC_0289

Piansa tyckte det var lite läskigt men hon gick med på det när hon såg att Hicko var i vattnet. Det blev väldigt höga benlyft i början, sen slappnade hon av och tyckte att det var rätt mysigt ändå.

DSC_0333

Piansa hittade en sten som hon kunde balansera på för att komma upp från vattnet. Det blev ett spontant träningspass för hundarna. Just denna typ av träning tycker både Piansa och Hicko är kul. Att klättra över saker, balansera, krypa under och nu dessutom fungerar även träning i vatten. Detta blev en helt magisk stund för oss och så mycket glädje.

DSC_0320

Förberedelserna inför rasspecialen är igång och mer om det kommer imorgon. Ikväll ska vi ha det traditionella knyt-kräftskivan där alla dukar upp med bord och stolar och tar med sitt. Emil och jag ska äta kräftor, hummer och västerbottenpaj med kantareller. Stackars Martin som har blivit allergisk får nöja sig med något grillat istället.

Ha en underbar dag så hörs vi imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: