Norje Boke

Vi startade morgonen tidigt och fick väcka Emil. Men han var väldigt samarbetsvillig denna morgon då han visste vad som var på gång. Med en snabb frukost i magen så körde vi och lämnade Vostok och Ivanka på Håslövs hundpensionat. Det märks att hundarna känner igen sig och att dom trivs. Vi är så nöjda med med både personalen och hela miljön på hundpensionatet.

Vostok log med hela ansiktet när vi klev in i receptionen. Och vi möttes av en en härlig tjej som hade träffat Vostok och Ivanka förra gången dom var där. Vostok såg nöjd och glad ut, dock gick han inte fram och hälsade. Men följde med personalen när det var dags för oss att gå.

DSC_8743

Vi körde hem och packade in det sista i släpet. Mormor och morfar skulle köra till Småland och hälsa på släktingar men körde inom oss och såg till att vi fick på släpet ordentligt. Vi satte oss i bilen och körde vi raka vägen mot Norje Boke. Det var första gången som jag körde med släp så jag Martin fick INTE dricka kaffe i bilen då det inte skulle bli aktuellt med någon kisspaus 🙂 Köra rakt fram med släp skulle jag ändå klara av.

Jag hade förberett några vänner som var redo att hjälpa mig med backningen när vi kom fram. Väl framme vid stugan packade vi av och Pernilla hjälpte mig sedan att backa in släpet på plats och gjorde det med bravur. Stort tack!

DSC_0139

Vi fick upp utställningsburarna så hundarna kunde få en sval plats att ligga på. Kylmattorna har varit fantastiskt bra. Både Hicko och Piansa njuter av att ligga på dom, kylan kommer direkt när det blir ett tryck på mattan.

Vi alternerar platserna så hundarna har olika ställen att ligga på. Så händer det något och att vi får byta plats beroende på vart det finns skugga.

Hundgården är superbra så glad att vi fick med den upp i år. Här kan hundarna lätt och ledigt röra och sträcka på sig.

DSC_0156

När allt var på plats tog vi på oss badkläder och gick en promenad till stranden för att ta oss ett dopp. Så underbart det var att svalka sig efter all uppackning i denna värme.

Det blir lite speciellt de första dagarna när vi går promenad med pyrrarna. Vi blir stoppade hela tiden och alla vill klappa och frågar vad det är för ras. Inom några dagar kommer hela campingen att fyllas med mängder at Pyreneerhundar.

DSC_0142

Senare på kvällen blev det ett dopp i poolen för barnen och lite socialt umgänge med grannarna.

DSC_0163

Rätt var det var så kom mormor och morfar förbi som var på väg hem från Småland. Och gissa om Emil blev glad. Mormor och morfar skrek han sedan sprang han emot och mötte båda två.

DSC_0167

Tänk att mormor och morfar betyder så mycket för Emil. Det värmer fint i hjärtat att se denna kärlek och relation som har skapats fram under åren.

DSC_0173

Vi avslutade kvällen med en promenad med hundarna. Sen gick Emil in och tittade på youtube i soffan medan vi satt ute och njöt av ett glas vin.

Vi hade förberett bilen med solskydd för att hundarna skulle få det så svalt som möjligt. Det blev superbra.

DSC_0178

Dock vaknade vi inte till sol utan snarare ösregn och grå himmel. Men vi och hundarna har sovit gott och vi har ätit frukost ute trots dåligt väder. Och det är så skönt att vara här, vi har verkligen gått in i semesterkänslan.

DSC_0179

Vi får väl se vad denna dag har att erbjuda. Efter lunch tar vi bilen och ser vad som finns i Sölvesborg.

Ha en fin dag vi fortsätter att uppdatera under veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: