Ny familjemedlem

Emil har sedan han var liten varit kreativ och hittar på olika saker med det han hittar. Emil använder det som finns i trädgården och gör en lek utav det. Emil har alltid älskat att vara ute oavsett väder och har lätt för att sysselsätta sig. Det är så underbart att se hur han spontat går och plockar av alla hallon, vinbär och krusbär som finns i trädgården.

DSC_9762

Eller när han hittar räfsan och förvandlar den till en röjsåg. Emil berättar att han först måste byta lina.

DSC_9731

Sen säger han till oss att hålla för öronen för nu kommer det att låta jättehögt. Emil gör precis som pappa gör i trädgården.

DSC_9745

Emil har precis som hans pappa fångat upp intresset för olika djur. Nu är det inte bara hundar och katter längre. Nu under sommaren har Emil samlat på sig en massa burkar som han har byggt olika bon till diverse spindlar och småkryp.

DSC_9890

Det har även flyttat in en fågelspindel i vardagsrummet som heter Doris. Hon är av arten Acanthoscurria geniculata. Nu vill Emil att vi ska ha fler spindlar. Han vet dock inte att Martin har betydligt fler nere i källaren. 🙄

Emil fyller snart fem år och i förra veckan kom det en stor lastbil som levererade ett stort paket till Emil. På paketet fanns det ett kort där det stod Grattis Emil önskar mormor och morfar.

DSC_9803

Emil har fått en lekstuga eller ”Jaktstuga” som han själv kallar det. Där ska Emil ha sina spindlar och kryp sen uttrycker han även att han och jägarhunden Piansa ska sitta där inne och spana ut mot fältet efter vilda djur. Emil vill dessutom sova själv i stugan, fast jag tror att det blir i sällskap av pappa.

Här kommer jaktstugan att få sin placering och det kommer att bli så fint och en mysig plats i vår trädgård.

DSC_9856

Emil är ju självklart med och hjälper till.

DSC_9902

Emil blev så otroligt glad för denna fina present. Han ringde direkt till mormor och morfar och berättade att stugan hade kommit och tackade så mycket.

DSC_9905

Som hundägare tänker vi såklart steget längre. Den dagen Emil inte vill ha stugan mer så kan vi använda den till hundkoja. Perfekt för både Hicko och Piansa har redan och besökt stugan.

DSC_9912

Nu håller vi på att bygga det sista på stugan och har påbörjat grundmålningen. Vi uppdaterar er om slutresultatet.

Idag är det varmt ute så vi ska ta oss till Skurupsbadet och möta upp en förskolekompis till Emil. Sen blir det hem och fortsätta med stugan igen.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: