Sommarlov

Vi hade en helt fantastisk midsommarafton med god mat och dryck, bad i poolen och härligt sällskap. Vilket gäng vi blev! En underbar kväll för både barn och vuxna. Det kommer vi att leva på länge.

Nu har Emil och Martin gått på sommarlov. Jag, Hicko och Piansa arbetar två veckor till sen har vi fem veckor semester tillsammans med övriga familjen. Bloggen tar däremot inte semester, den följer med oss över hela sommaren.

DSC_9519

Jag minns det så väl när jag själv var barn när jag sprang under vattenspridaren. Det var en härlig känsla samtidigt som jag inte ville bli träffad av det kalla vattnet.

DSC_9523

Emil älskar även att köra runt på sin traktor och hjälper hjärna pappa med olika uppdrag i trädgården.

DSC_9499

Emil uttryckte senast idag: Som jag har längtat till sommaren. Vi kan ju bara hålla med, visst är det en underbar årstid. Vi hoppas nu på många soldagar så vi kan spendera vår semester på stranden, regnet är välkommet på natten så både djur och natur inte far illa.

Denna semestern är ganska öppen och utan några större planer förutom Pyreneérhundens rasspecial i Norje Boke. Vi tar det som det kommer helt enket. Jag börjar redan gå in i en semesterkänsla eftersom halva familjen nu har gått in i en lång ledighet.

DSC_9495

Hundarna uppskattar denna långledighet tillsammans med familjen. Även om våra fyra hundar är självständiga och klarar sig bra på egen hand så uppskattar dom vårt sällskap så oerhört mycket.

DSC_7834

Sedan är Pyrrarna och Ovtjarkorna med oss på helt olika sätt. Vi kommer att gå in på det mer i ett annat inlägg.

DSC_8402

Tro det eller ej men Ivanka och Vostok har helt plötsligt fått ombytta roller. Mer om detta kommer i ett specifikt inlägg…

DSC_8778

När vi är lediga så säger det sig själv att vi får mer tid till våra fyrbenta. Vilket känns helt fantastiskt. Likaså med Emil. Vi är ju tillsammans hela tiden i princip och det bästa enligt Emil är att han behöver inte gå och lägga sig så tidigt nu när han är ledig. Nä, vem vill gå in och lägga sig när man kan njuta av en härlig kvällssol ute i hagen med tillsammans med hundarna.

DSC_8768

Imorgon blir det stranden för Emil, Martin och mormor. Medan jag få sitta inne på ett kontor hela dagen, mindre kul. Men nu gäller det att hålla sig upp de två sista veckorna. Sen är det min tur att hänga med på stranden.

DSC_8840

Ha en underbar Söndag!

Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: