Joquibaz Piansa Em-Ja 3 år

Idag fyller vår tokfia Piansa 3 år. Hon är lika gränslös, tokig och alldeles underbar som hon hela tiden har varit. Dock märks det att hon nu kliver in i den magiska tre års åldern, Piansa har lugnat sig betydligt även om hon fortfarande ligger på topp i galenskaper i hundflocken. Piansa älskar närhet och får liksom inte nog, hon älskar när hon får komma upp i soffan och mysa med oss.

DSC_8194

I samspelet och i leken tillsammans med Emil är Piansa så otroligt lugn och försiktig. Piansa är så fin och hon visar att hon vill vara med Emil. Dom ligger ofta på golvet och myser tillsammans .

Eller så går dom runt i trädgården och tittar på våra odlingar eller leker jägare och jägarhund och letar efter vilda djur.

DSC_8229 Piansa har även blivit en duktig social tjänstehund. Hon går så naturligt in i sin yrkesroll och även här tar Piansa fram sin försiktiga och inkännande sida. Jag är så stolt över Piansas insats och vilken vilken skillnad hon gör i samhället.

DSC_8611

Piansa och Vostok blir så glada när dom får leka tillsammans. Dom leker vilt och Vostok har ett stort tålamod med Piansa.

DSC_8517

Men efter en stund vill Piansa tillbaka till Hicko igen. Det går bra att varva flockarna men det är tydligt att dom vill tillbaka till sin trygghet igen.

DSC_8204

Stort grattis till vår fina Piansa som har firat sin födelsedag med ett gott ben. Och såklart grattis till alla fina syskon.

Tack kennel Joquibaz för att just Piansa fick komma till oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: