Winner Stars Vostok

Vostok, orden räcker inte riktigt till för att beskriva honom.

I mentaliteten är han allt man kan önska av en Centralasiatisk ovtjarka.

Han är lugn, trygg, orädd, självständig, balanserad, lojal och kärleksfull.

DSC_7814

Han har även en stor misstänksamhet mot främmande, ett stort allvar och hans stora uppdrag i livet är att skydda sitt område och sin familj. Han älskar familjen och och begränsar sin kärlek till oss och inga andra.

Utanför reviret kan han tycka att det är okej att bli klappad av okända. Han upskattar oftast inte det, men han tolererar det. Han är ointresserad av folk utanför familjen. I takt med att han bli äldre så visar han detta även mot hundar, till och med tikar. De ingår inte i hans flock och är därmed som luft för honom.

DSC_7461

När Vostok var yngre gick han alltid runt med något gosedjur i munnen, en pinne eller något annat. Nu närmar han sig fyra år och har blivit mer vuxen. Han leker mycket med Ivanka, men hans föremålsintresse har försvunnit. Alla våra hundar utom Vostok gillar att leka med oss, dock tittar Vostok helt oförstående när man försöker få igång honom. Han vill bara bli klappad. 🙂

DSC_7665

I skrivandets stund ligger Vostok och snarkar vid mina fötter. Han älskar att få komma in, men är mycket utav en utomhushund. Köket är hans favoritplats och så fort någon reser sig uppe inomhus, då springer han till köket. Det kan ju trilla ner något gott.

 

DSC_7819

Vi hoppas på många härliga år tillsammans med Vostok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: