God fortsättning, gott nytt och en ganska bra start!

Nu har jul och nyår passerat! Efter en intensiv höst så har det varit skönt att ta det ganska lugnt under ledigheten. Vi hade julen här hemma med närmsta släkten. Julafton blev för ovanlighetens skull vit. Det var inte länge det varade, men dock en vit jul! Vi passade på att ta lite snöbilder på hundarna. På juldagens morgon fanns det inte längre några spår av snön. Det var ett drastiskt töande som vädret bjöd på.

Hundarna tyckte att det var hur roligt som helst med snön och sprang runt, runt, runt…

De jagade varandra, spårade i snön och tyckte att det var allmänt trevligt.

De har verkligen gillat att vi har varit hemma så mycket på senaste och Ivanka skulle kunna ligga i soffan inne en hel dag utan några som helst problem. Vostok vill också gärna vara inne om han får möjlighet. Hans favoritplats är på köksgolvet där vi har golvvärme eller framför kaminen.

När det är nyårsafton har vi som stående tradition att vi åker till skogen vid Svaneholms slott tillsammans med Jessica och Johan som har kennel Joquibaz där båda våra pyrrar kommer ifrån. Vi brukar bjuda in folk vi känner och även i år blev vi ett gäng som samlades för att trötta ut våra fyrbenta inför vad som för många hundar är årets värsta dag. Efter promenaden fikade vi, drack kaffe och lite bubbel. Mycket trevligt! Det blir en favorit i repris även nästa år.

Våra hundar har inte varit direkt påverkade av fyrverkerier tidigare år. Föregående år snarkade sig alla igenom tolvslaget. Men varje år är ett nytt år och man vet aldrig…

Lyckligtvis var det precis som vanligt. Ingen av hundarna brydde sig om fyrverkerierna. Vi bor ju en bit utanför samhället, men det smällde ändå hyfsat mycket. Underbart!

DSC_5914

Nyårsdagen började skönt, med en trevlig frukost, lek med Emil och kaffe. Därefter blev det storm samt att vattnet sinade i kranarna. I skrivandets stund har vi fortfarande inte fått tillbaka vattnet. Det har varit en stor läcka och de jobbar med att åtgärda problemet. Vi hoppas på att det är tillbaka senare ikväll.

Ha ett underbart 2019!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: