Förberedelserna är igång!

naturea_logo.jpg

Igår började vi med ett planeringsmöte för arbetsgruppen inför rasspecialen för Pyrenéerhund på lördag. Det var ett bra möte där vi tog upp vad som skulle utföras men vi hade även en dialog kring hur vi skulle kunna göra rasklubben mer inpirerande och  levande. Nästa år är det 40 årsjubileum för rasklubben och det kommer vi att fira med något extra kul.

DSC_2829

Vi kom fram till att vi tycker att veckan här på Norje Boke Camping och själva rasspecialen är så givande. Det är en härlig gemenskap och mycket skratt och idag ska vi ha en kräftfest tillsammans och det är en tradition som vi nog kommer att fortsätta med.

Vi startade en gilla sida på facebook där vi uppdaterar lite kring vad som händer här på Norje Boke och sidan kommer att uppdateras med information om PYS (Pyrenéersällskapet) jubileum nästa år. Gå gärna in och gilla sidan så får ni informationen i god tid inför nästa år.

https://www.facebook.com/Norje-boke-Svensk-rasspecial-f%C3%B6r-Pyren%C3%A9erhund-1835694893182098/

DSC_2826

Därefter började vi sätta upp tälten och fixa med utställningsringen.

DSC_2830

Det var aningen tufft för de stora och starka killarna som kämpade på i värmen.

DSC_2832

Då var även caféet på plats.

DSC_2834

Barnen finns med hela tiden och ibland får vi pausa men lite bus.

DSC_2838

Den goda gemenskapen gör att alla hjälps åt och kolla till barnen. Ett extra tack till Staffan och Rose-Marie som varje år ha med sig en stor ica-påse med leksaker där barnen får hämta en sak varje dag. Emil tyckte det var så spännande att stoppa ner handen i påsen.

DSC_2842

Barnen här är så fina med hundarna och även dom hjälper och ser till att hundarna har det bra.

DSC_2847

Medan vi fixar och donar sover Hicko och Piansa så tryggt i sin lilla hundgård.

DSC_2850

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: