Piansas löp är över!

naturea_logo

Vi har ju glömt att uppdatera om att Piansas löp är över. Hennes löp var lite annorlunda denna gången, vi märkte särskilt på Hicko, att under tre dagar var han var lite mer intensiv än vanligt. Dock inte alls som vid förra löpet. När dagen D kom höll han på att riva huset och hade han kunnat hoppa igenom rutan hande han gjort det. Det har heller inte varit några direkta spänningar mellan Vostok och Hicko.

DSC_0103

Det gäller att hitta bra praktiska lösningar under löptider. Det är inte helt enkelt, men när Piansa väl börjar löpa så är det bara att gå in för det. När vi märkte att Hicko började bli mer intresserad av Piansa startade Martin och Hicko morgonen kl 05,30 med en cykeltur på 6-8 km och under eftermiddagen skiftas vi om att gå långa promenader med alla hundarna. Allt tar lite längre tid, annars går vi ut med hela gänget tillsammans. Trötta hundar genererar mindre pip, gnäll, yl och attityd.

I löptider har Jessica och Hicko det rätt mysigt på en madrass i köket, speciellt när vi ska gå och lägga oss då vill Hicko gärna ligga sked en stund. Sen blir det för varmt.

DSC_0123

Dock är det alltid lika skönt när det är över och vi återgår till normala rutiner, ett halvår till iaf. Det är så härligt att se hundarna leka tillsammans igen. Hicko och Piansa missbedömmer avståndet en aning och Jessica flyger i backen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: