Vår

naturea_logo

Det är så skönt nu när våren faktiskt börjar komma igång, det är ljust när vi kommer hem från arbetet och vi kan njuta av att vara ute en stund innan det blir mörkt. Det var en lång vinter men våren är helt klart på väg även om det fortfarande skiftar i temperatur från dag till dag.

Piansa har slutat blöda och är nu inne i höglöpet. Än så slänge har det varit lugnt mellan Vostok och Hicko. Fortsättning följer…

I går har Jessica kört sin första workshop BOOTCAMP med hund tillsammns med Jessica Barrnäs som driver http://www.healthyegoism. Är du intresserad av vårt koncept kan du gå in och läsa mer här:

Workshop BOOTCAMP med hund Vellinge!

Efter gårdagens arbetspass laddade vi om till en nära väns 40-årsfest Emil har varit hos mormor och morfar och dom hade en härlig eftermiddag på tivoli. Emil fick åka en massa karuseller. Vi hade en riktigt trevlig kväll i sällskap med goda vänner.

DSC_9797

Lurvan är en vildkatt från början så vi vet inte hennes exakta födelsedag. Men i dagarna räknade i efter och kom fram till att hon fyller 18 år i juni. Älskade Lurvan som hela tiden vill vara med och älskar att vara tillsamamns med Emil.

DSC_9799

Hicko är helt neutral mot Lurvan, hon får gärna komma fram till honom och han tycker det är helt ok. Ivanka har blandade känslor som alltid annars. Ena dagen är hon starkt misstänksam mot henne och vill bara ha bort Lurvan, nästa dag ligger dom och sover tillsammasn i soffan. Vostok har respekt för Lurvan och är otroligt försiktig. Han vet att hon sticks. 🙂 Piansa älskar Lurvan, dom är så mysiga tillsammans.

DSC_9803

På tal om att våren är kommen… Så hittar vi fler vårtecken i trädgården.

DSC_9826

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: