Trädgårdsprojekt

naturea_logo

Efter många om och men så har vi nu bestämt oss för vårt nästa trädgårdsprojekt. Vi ska bygga ett trädäck på innergården. I vårt projekt för trädgård för hundar och hundägare ska vi investera i stålmöbler som är tuggfria. Piansa och Ivanka har tuggat sönder alla våra utemöbler som består av trä.

Idag så blev det en sväng på tippen med det gamla söndertuggade möblemanget. Självklart ville Emil hjälpa till. Emil stod redo med sin egen såg och intalade sig själv att han inte skulle bli rädd för pappas tigersåg, det är ingen fara jag är inte rädd längre. Emil berättade även för Ivanka att hon inte behövde vara rädd.

DSC_6504

Emil tog ett stort steg idag, han ville hjälpa pappa att såga tillsammans. Emil fick hjälpa till där det inte fanns någon risk för skada eller att någon bräda skulle flyga iväg. Gissa om Emil var stolt. När vi var klara med allt och bilen var proppfylld med skräp körde vi till tippen. Att se Emil så engagerad och vill hela tiden hjälpa till är så underbart.

DSC_6523

När vi ändå skulle på tippen fick vi med oss en gammal fåtölj från mormor som jag kan minnas ända sen jag var liten. Dock visade det sig att Ivanka verkade trivas väldigt bra i den, så den fick stanna i hundhuset.

DSC_6536

Efter tippen blev det lite undanplockning i trädgården, lite fotboll och kvalitetstid med hundarna.

DSC_6676

Piansa den kramade Pyrenéerhunden som bara vill visa hur mycket hon älskar oss.

DSC_6658

Våra älskade småttingar som inte alls är några småttingar längre. Blir så glada av att se varandra. Deras lek tillsammans bygger dessutom upp en fin naturlig muskulatur i kroppen. Vostok och Piansa, dom brottas, dansar och jagar varandra om vartannat.

DSC_6696

Helger som denna när vi inte har något inbokat spenderar vi mycket tid tillsammans med hundarna och det ger utrymme till att skifta hundarna, extra pälsvård och kloklippning. Mitt i veckan är det mörkt när vi startar arbetsdagen och mörkt när vi avslutar den. Därför är helgerna så betydelsefulla när vi kan ge hundarna lite extra stimulans.

DSC_6560

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: