Äta tillsammans!

naturea_logo

Vi låter alla hundarna äta var för sig och oftast har de samma plats varje dag som de äter vid.  Men hundarna har inga problem att äta på olika ställen. Idag åt Ivanka ute på gården och Vostok i stallet. Ivanka lämnade sin matskål, började vakta och sprang iväg.  Vi släppte ut Vostok som då upptäckte att det fanns mat kvar i Ivankas matskål, han blev överlycklig och började äta med glädje.DSC_4793

Ivanka kom sedan tillbaka runt hörnet och gick fram till matskålen och helt plötsligt stod båda och åt tillsammans ur samma matskål. Det är inget som vi förväntade oss skulle hända och inget vi kommer att ta förgivet framöver. Ivanka har generellt ett på gränsen till extremt resursförsvar och delar inte gärna något med någon. Däremot kommer vi att kolla matskålarna lite extra istället. Men så skönt att det gick så bra. Det var en fantastisk syn att se ovtjarkorna äta ur samma matskål utan att börja bråka om resurserna. Ivanka har även börjat att lägga sig nära Vostok på natten. Men nåde honom om han skulle komma och lägga sig hos henne. Allt sker på Ivankas villkor.

DSC_4893

Ivanka och Vostok är så trygga tillsammans och trivs så bra i varandras sällskap. Nu ska vi njuta av lite mys i soffan. Ha en underbar fredags kväll!

Kram från Guardistateamet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: