Höst på riktigt 

naturea_logo

Under Piansas höglöp var det inget vidare väder.  Regn, regn och åter regn. Vilket resulterade i väldigt smutsiga hundar.  De var SÅ smutsiga.  Vostok var mer svart/grå än vit. Trots att hundarna har vars en hundkoja, ett stort trädäck och ett vindskydd väljer Vostok att ligga på gräset och gärna i en håla som han har grävt.

DSC_3764

Nu är allt som vanligt här hemma. Nu kan Piansa och Hicko springa lösa tillsammans på gården igen under dagarna. Igår fick Vostok och Ivanka komma in för första gången på några dagar, efter en rejäl avtorkning  blev de hyfsat rena. På med lakan i soffan och in med två helt överlyckliga charkor. Ivanka och Vostok njuter så mycket av att få vara med inne på kvällarna. Hicko och Piansa vill gärna vara ute, där de kan ligga och sova på gården i ”behaglig” temperatur. 

DSC_3670

Nu är hösten verkligen här. En härlig höstdag med alla dessa vackra färger är helt fantastiskt. Dock ser ju inte alla dagar ut så. För oss innebär det en period då det är väldigt mörkt, blött och allt blir lite mer komplicerat.  Hemmet blir mer smutsigt hur mycket vi än städar. Men så är livet på landet och vi skulle inte vilja byta bort det trots allt.

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: