Vostok ryter till!

naturea_logo

I vår hundflock är det Ivanka som bestämmer. Både Vostok och Hicko gör precis som hon säger. Blir ivanka förbannad på hanarna stannar dom upp och vänder bort huvudet och smyger försiktigt där ifrån. Det är Ivanka som styr leken, när den ska starta och avslutas.

DSC_1113

Är Ivanka på bra humör och full av bus kan hon både ge och ta i leken.

DSC_1168

Charkorna bjuder gärna upp till brottningsdans.

DSC_1263

Vostok och Ivanka har helt olika kroppstyper. Ivanka är betydligt smidigare och mer atletisk samt snabbare i startsträckan. Detta gör att hon får upp farten snabbare och kan springa ifrån Vostok. Men Vostok är smart och inser sina begränsningar och tar ofta en genväg för att hinna ikapp Ivanka.

Troligtvis är det detta som hände idag när Martin står och filmar dom i leken. Vostok kommer ikapp Ivanka och hon blir sur och markerar hårt mot honom. Detta var lite i överkant tycker Vostok och ryter ifrån rätt rejält.

 

Ivanka lägger sig direkt på rygg och börjar sen slicka Vostok i mungipan. Det är skönt att se att Ivanka kan inse sina misstag och be om förlåtelse och inte bara gå på sin egen känsla. Ivanka är en sund hund trots sina impulsiva handlingar!

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: