Emil 3 år!

naturea_logo

Idag har vi firat Emil i 12 timmar. Vi startade morgonen med en yrvaken Emil som fick öppna sitt paket.

DSC_9931

Fyller man år på Norje boke får man vara delaktig i både pälsvård och sätta upp tält på sin födelsedag. Men det är inget Emil har emot.  Vi packade in burarna, trimbordet och tältet sen körde vi ner till campingen för att föbereda inför rasspecialen imorgon. Emil hade såklart sin egen verktygslåda med så att han kunde hjälpa pappa.

DSC_9883

Det fina med veckan i Norje boke är att fokus ligger inte bara på utställningen utan det är en semestervecka med hundvänner, samt att barnen på campingen har kul tillsammans. Det blir en naturlig del att barnen får hjälpa till med diverse uppdrag under veckan och speciellt i anslutning till hundutställningen.

Igår var även en stor dag för Emil. Han fick följa med Ludde och Melker till affären och köpa glass utan sin mamma och pappa. Melker tog hand om Emil och hjälpte honom i affären och såg till att dom kom tillbaka. Emil höll Melker i handen hela vägen. Det värmde lite extra i våra hjärtan när dom gick iväg tillsammans.

DSC_9888

Sedan blev det grillkalas hos Joquibaz som har ett fantastiskt fint hundsläp. Piansas mamma Java låg inne i tältet så hon fick plats i släpet. Idag hoppade Piansa in direkt och pep inte en enda gång. Hon var i trygga händer som hade sin mormor Quila , brossan Gustu och morbror Hicko utanför.

DSC_9892

Vår grillmästare Johan kan man alltid lita på!

DSC_9918

Emil blev firad med hurra och åt som en häst som han själv uttrycker det. Hamburgare är en favorit just nu. Tack Peggy, kennel Joquibaz, kennel Swed snowsaver’s och kennel Vi’skaly’s för fina presenter till Emil. Tack för alla gratulationer till vår lille skrutt.

DSC_9920

Efter lunch kom mormor, morfar, Greger och Katarina på besök och Emil har önskat sig en röjsåg sedan flera månader tillbaka. Gissa om lyckan blev stor när han öppnade paketet.

DSC_9964

Imorse när Emil fick sin motorcyckel sa han ” Jag måste ha en motorcyckelhjälm” . Vilken tur att i Greger och Katarinas paket var där en hjälm och den kan man visst ha även när man arbetar med röjsågen.

DSC_9976

Emil avslutar dagen med att säga: ”Mamma det har varit en härlig dag” Älskade unge, grattis på 3 årsdagen. Vi älskar dig till månen och tillbaka igen!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: