Norje Boke levererar

naturea_logo

I år valde vi att åka till Norje Boke tidigare för att få lite semester tillsammans med våra hundvänner. Annars brukar vi inte komma upp förrän på fredagen innan rasspecialen. Det kommer vi helt klart att göra om!

Vädret varierar mellan sol, moln och regn. När solen kommer fram packar vi väskan snabbt som bara den och går ner till stranden. En plats där Emil strortrivs, han kan bada och utforskar vad som finns i vattnet.

DSC_9577

När vi går ut och badar från bryggan får Emil ha simväst och armpuffar på sig. Skulle han trilla i är det ingen fara. Det är lite blandade känslor att bada på djupt vatten, han vill så gärna men tycker att det är lite läskigt.

DSC_9611

Detta är livet tycker Emil!

DSC_9688

Hundarna trivs bra i stugan som vi bor i. Hicko fungerar att ha med överallt, vårt yrväder Piansa har faktiskt anpassat sig bättre än förväntat under semestern. Hon har till och med kissat och bajsat en gång om dagen på våra fyra dagliga promenader. Piansa är en riktig hemmakissare, hon kissar sällan under våra promenader hemma heller. 

Idag har vi rest tält nere på campingen inför utställningen. Piansa låna en hundbox i Kennel Joquibaz hundsläp, hon var inte helt nöjd men det gick bättre och bättre. Hicko fick ligga i en bur på gräset, en favoritplats enligt honom själv.

Vi har även fått uppdatering från Håslövs Hundpensionat att Vostok och Ivanka sköter sig fint. Det känns alltid skönt att höra.

DSC_9719

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: