Odla med barn och hund…

naturea_logo

Odlingen har som sagt blivit begränsad i år. Vi måste hitta en lösning gällande odling för hundägare helt enkelt. Vi har två hanar som gärna hjälper till att vattna och två som är väldigt påhittiga tillsammans, nämligen Vostok och Piansa. Vi sätter planen denna sommaren, inför sommar 2018. Dock njuter vi av det vi har.

Vi gjorde en liten satsning på vinbär. Nu äntligen börjar dom komma och röda vinbär har alltid varit en favorit. Känslan av att gå och plocka vinbär direkt från busken får mig att minnas om min egen fina uppväxt.

DSC_8333

Svarta vinbär är Martins favorit. Vi har en svartvinbärsbuske i trädgården som vi inte visste att vi hade. Det var vår Dogo canario som upptäckte den och åt upp alla vinbären direkt från busken. Än så länge har inte hundarna upptäckt vinbären så kanske får vi ha dom ifred.

DSC_8335

Vita vinbär är en ny favorit, så goda om man gillar det sura.

DSC_8339

Gröna vinbär är en ny favorit hos Martin. Familjens smaker går åt olika håll därför gäller det tillgodose allas behov med alla sorters vinbär.

DSC_8383

Krusvinbären är inte mogna så det kommer en uppdatering längre fram. Hiss eller diss?!

DSC_8354

Emil och Piansa är där vi är och hjälper till. Emil är noga med att kolla sina rabarber och vi konstaterade att vi behöver göra en ogräsrensning.

Lyckan är att få dela odlingen tillsammans med sitt barn. Även om det tar längre tid så är det värt det. Piansa ser möjligheten att vara nära och få lite uppmärksamhet i pauserna.

DSC_8364

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: