Katten Lurvan, var är du?

naturea_logo

Älskade lilla Lurvan, vår katt har varit borta sedan i torsdags. Var håller du hus? Eller har du begett dig iväg för att somna in?

Lurvan har levt i det fria under många år då förra ägarna till huset som vi bor i idag fick hem katter som skrämde bort Lurvan. När vi flyttade in kom Lurvan tillbaka till huset och sakta men säkert blev hon en del av familjen och flocken.

Hon har i princip sovit på min huvudkudde varje natt i sex år. Nu är det något som saknas.

wpid-20150831_183152.jpgLurvan är ca 15-16 år och därför befarar vi det värsta, att hon har gått iväg för att somna in. Lurvan var den mest säkra katten i trafiken så det finns inga misstankar om att hon har blivit påkörd. Men vi önskar naturligtvis att hon bara kommer gåendes på gården en dag som om inget har hänt, ”Lurvan har bara varit ute på äventyr”.

DSC_0813

Äventyrskatten som fick många år som både som inomhus och utomhus katt. Lurvan  och Emil har en speciell relation och med tanke på Lurvans tidigare liv är det helt otroligt att se henne tillsammans med Emil.

Tårarna rinner varje kväll i hopp om att hon ska komma hem, men vi ger inte upp…

Kom hem älskade Lurvan!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: