Syskonen Joquibaz!

naturea_logo

Efter en härlig lunch ute i trädgården körde vi till Jessica och Johan, Kennel Joquibaz. Det är så underbart att komma dit och möte dessa tre generationer. Mamma/mormor Quila, mamma Java och syskonen Gustu och Kimbo.

DSC_6389

Till en början var Kimbo på Piansa, som tillslut sa i från. Och vi vände oss om och nästan applåderade. Det var skönt att se att hon faktiskt kan säga ifrån och Kimbo lyssnade väldigt bra till hennes signaler.

DSC_6390

Kimbo tog det säkra före det osäkra och gjorde sig till för sin syster 😉

DSC_6394

Båda juniorsyskonen intog kennel Joquibaz egen spanarkulle!

DSC_6404

Denna kullen är lite speciell just för att dom blir så glada så fort dom ser sina uppfödare. Piansa börjar pipa i bilen när vi kör upp för grusvägen, är vi på en utställning blir hon sååååå glad när hon ser Jessica och Johan. Piansa visste mycket väl var vattenskålen fanns, på samma ställe som när hon var valp.

Kimbo och Piansa har inte sett varandra sedan tolv veckors ålder och nu när de var tillsammans så var dom verkligen tillsammans.

DSC_6410

Att vi har lyckats hitta en så bra uppfödare på Pyrenéerhund på så nära håll, kan ju knappt vara sant. Men jo så är det…. Det är så tydligt i syskonens mentalitet hur allt är så naturligt. Jessica och Johan ser till att valparna får möta allt som sker i vardagen så som åkgräsklipparen, fönen, diskmaskinen…etc 🙂

Sen går alla våra juniorer igenom sin spökålder på sitt sätt, Piansa arbetar med det dagligen när vi kommer med stora sopsäckar. Det är ju konstigt… Sen kan man ju undra varför vi kommer dagligen med sopsäckar, vi håller just nu på att rensa förrådet, stallet och alla andra utrymmen.

Tack Joquibaz för ert engagemang på alla håll och kanter!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: