Vostoks röntgenresultat!

naturea_logo

Vostoks röntgenresultat är nu klart, HD A / ED 3. Vi är så ledsna över hur det kunde bli så här. Vi hoppades så mycket på att han skulle bli friröntgad. Vostok är en fantastisk hund på så många plan, en bättre Sredneasiatskaja Ovtjarka får man leta efter. Han har precis det som vi uppskattar hos rasen.

Vostok är lugn och stabil. Självsäker och är en underbar familjehund och en duktig vakthund. Han är lekfarbrorn som tog hand om Piansa när hon var liten. Vostok har en inkännande och kärleksfull sida i sitt bemötande till Emil och andra barn. Vostok är precis som hans uppfödare beskrev honom, så är han än idag. Hans mentalitet är något utöver det vanliga.

DSC_6169

Vostok har inte visat någon tendens till dåliga armbågar. Han har växt hyfsat jämnt och utvecklats till en snygg och ståtlig hane.

Vostok har mentaliteten, exteriören och näst intill hälsan. Men tyvärr så räcker inte det dela vägen, att avla på ED 3 går emot våra principer. Men det gör ont att hans fantastiska egenskaper inte ska få gå vidare, han kommer inte att bli pappa. Nu hoppas vi att vi trots allt får många år tillsammans med Vostok.

Just nu hoppas vi på att vi vaknar upp imorgon och allt detta bara var en dröm…

DSC_6171

Vi kommer att kontakta SKK för att få en närmre beskrivning på hans resultat. Vostok visar idag inga tecken på smärta. Han kommer inte att bli en avelshund men kommer självklart att fortsätta att vara vår fina familjehund och den stolta hanen som vaktar vår gård. Vostok är en del av oss!

Älskade Vostok!

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: