Hundträdgård!

naturea_logo

Nu river vi hönshuset och hundarna tycker det är spännande och vill gärna vara med. Vad här ska bli sedan får vi fundera över. Vi har tankar på att dela av trädgården i två delar så att alla hundarna kan vara lösa samtidigt. Dock så mister vi känslan av den stora trädgården. Ett annat alternativ som vi har varit inne på är att göra en stor hundgård till på baksidan. Vi får ta in lite offerter och se vart det slutar. Vår stora dröm är att sätta upp staket runt hela hagen så hundarna har möjlighet att springa runt på hela vår 13000 kvm tomt.

Emil visar Vostok hur man gör när man spikar och han ropar på Vostok ” kolla Kockis, jag bankar”.

DSC_3317

Emil fick ta med sig sin egen borrmaskin, hur skulle han annars kunna hjälpa till. Emil frågade fler gånger. ” Pappa behöver du hjälp”. Emil har varit så glad och nöjd hela dagen och har till på alla sätt och vis.

DSC_3342

Emil var så stolt med sin egen såg tillsammans med sin pappa!

DSC_3328

Det är så härligt de dagar då vi verkligen få något gjort i trädgården och alla är samlade och glada och nöjda. Hundarna är med oss och Emil är stimulerad och gör något som han tycker är kul.

DSC_3322

Emellanåt tar Emil en runda i trädgården och leker. Idag gömde han sig i sin snurrfåtölj och så hör vi honom ropa ” ser ni mig”.  Jag blir lite sugen på att en liten lekpark i trädgården. Men som Martin säger en sak i taget…

DSC_3379

Det är full fart på hundarna, speciellt när det kommer större fordon. Hicko sticker iväg som ett skott när det är jobb på gång och Piansa hänger på. Hon skäller inte men börjar nog förstå lite av vad det innebär att vakta. Hon hänger på både Vostok och Hicko när dom vaktar men står tyst bakom dom.

DSC_3368

Alla fyra hundarna är så olika men ändå lika. Piansa är den som hänger på där det händer. Hicko är livsnjutaren som alltid vilar med ett vakande öga och vill gärna vara med där vi är.

DSC_3397

Ivankas bästa plats är på den högsta nivån där hon har som bästa koll på sin omgivning.

DSC_3381

Och blir så glad när Emil kommer fram och pratar med henne.

DSC_3409

Vostok är vår andra livsnjutare som helst inte rör på sig mer än han behöver. Han njuter av att gå runt och lufsa och gillar att vila och ta det lugnt. Här har han koll på stora delar av tomten och även han vilar med ett vakande öga.

DSC_3412

En härlig dag där vi alla är samlade och dessutom kom mormor med vars en semla som belöning för vårt hårda arbete. Tack vår förste chaufför, älskade unge för en underbar dag.

DSC_3357

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: