Malmö internationella hundutställning!

naturea_logo

Piansa blev 3:bästa tik med ck, vilken fantastisk start på hennes första show som junior. Piansa är helt underbar att springa med när vi är själva i vänstervarvet. Hon behöver ingen pepp, inget godis hon bara travar på. Här är hennes pigga energi till sin fördel. Och Piansa har kul när hon är inne i ringen.

DSC_3152

Stort grattis till syrran Illy som blev 2:a bästa tik, en bra dag för dagens Joquibazteam.

DSC_3133

Piansas energi är inte till sin fördel när hela klassen springer i vänstervarvet. Piansa vill bara fram och jag måste hålla tillbaka henne vilket bidrar till att steget inte blir det bästa just då.  En ny strategi är att vänta in den första hunden så att det blir större avstånd, så att Piansa har bättre möjlighet att trava framåt utan att komma in i galopp.

DSC_3117

Uppställandet gick både bra och mindre bra. Piansa har svårt för att stå still och jag blev förvånad och lite passiv i uppställandet när hon faktiskt stod stilla och jag valde att inte justera tassarna och bakbenen. Dock hade hon behövt ställa bak bakbenen lite för att få en korrekt position.

DSC_3185

Nu blir det reflektion inför rasspecialen i Karlstad. Piansa är en utmaning i ringen och vi har en del att arbeta på. Som handler ska jag påminna mig själv om att vara fokuserad men inte glömma att andas och le och ha kul.

Jag är stolt över dagen resultat och tack kennel Joquibaz för dagens support. Tack även till mormor och morfar som kom förbi.

En som hade kul på hundutställningen var Emil som var så glad över att han skulle träffa sina kompisar Ludde och Melker.

DSC_3046

Piansas halsband var blivit för litet,  ett tecken på att lilltjejen växer. Det var ju ett ypperligt tillfälle att köpa ett nytt halsband på utställningen. Emil ville såklart hålla i Piansa!

DSC_3253

På vägen passade vi på att säga hej till vår samarbetspartner RigtigHundemad Naturea.

DSC_32881

Emil passade även  på att pussa på fina Pancho som ägs av Jessica Snäcka! En underbar hund som var så försiktig och vänlig mot Emil.

DSC_3279

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: