Hicko & Vostok steg 2

naturea_logo

I helgen fortsatte socialiseringsträningen och nästa steg blev en promenad med alla fyra hundarna och Emil i vagnen. Detta gick lysande, inga spänningar mellan killarna och Vostok var mer avslappnad denna gången. När vi kom tillbaka från promenaden satte vi Ivanka och Vostok i stora hundgården och Piansa fick ett ben att tugga på i lilla hundgården. Sedan släppte vi  Hicko lös på tomten och han var så över lycklig att äntligen få lov att springa fritt. Hicko visade heller inget intresse av att mäta sig med Vostok, han sprang glad och lyckligt omkring i trädgården.

Hicko har en ruva som troligtvis kliar på benet och han vill gärna slicka på det. När Hicko inte är under uppsikt får han fortfarande ha tratt på. Hicko har varit med mig på kontoret vissa dagar och när vi har kommit hem och jag släpper ut Hicko från bilen så har han gått fram och hälsar glatt på Vostok och Piansa som har stått i lilla hundgården.

DSC_2781

Vi är så glada och tacksamma för att deras slagsmål inte har triggat igång något mer. Nu är vi tillbaka där vi var tidigare och det är så vi vill ha det. Hicko och Vostok kommer aldrig att kunna vara lösa tillsammans, men dom funkar i vår vardag och med våra rutiner. Igår stod dom och vaktade tillsammans ut mot fältet, dock med hundgårdsstaketet emellan. Vi upplever att dom samtidigt ser varandra som en flock.

DSC_9700

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: