Hicko & Vostok på promenad…

naturea_logo

Idag slutade jag lite tidigare. Martin var hemma med Emil på hans första feberfria dag. Emil har varit sjuk en hel vecka. Segt och tråkigt, men nu är han feberfri, men dock lite hostig. Att få en timme extra på eftermiddagen  blev ett ypperligt tillfälle att ta nästa steg i Hickos och Vostoks socialisering, efter deras incident. Mormor kom hem till oss och tog Emil i barnvagnen så vi kunde fokusera på Hicko och Vostoks relation och eventuella reaktioner under promenaden.

Jag tog ut Hicko utanför grindarna. När Martin kom med Vostok såg jag hur stel han blev när han fick syn på Hicko. Väl ute på promenaden var det inget konstigt från Hickos sida, han var precis som vanligt. Vostok tyckte att det var lite läskigt och höll gärna avstånd från Hicko. Efter ett tag så utmanade vi ödet och dom fick gå bredvid varandra. Hicko var så tydlig med att det inte finns några spänningar ute på promenad. Ingen av dem visade något större intresse för varandra.

Vi är så glada att slagsmålet inte har triggat igång något från båda hundarna. Imorgon ska vi släppa Hicko lös på tomten medan Vostok och Ivanka är i stora hundgården. Det vi vill kolla av är att Hicko inte går dit och försöker mäta sig mot Vostok. I så fall har vi lite att arbeta på…

Tack mormor för  hjälpen!

Äntligen börjar sjukstugan för både hund och barn gå mot friskare tider. Idag har vi sparkat boll med Emil i trädgården. Så härligt att se att han är på bättringsväg. Det har varit en intensiv veckan med sjukdom och jobb, men tillsammans drog vi detta i hamn.

DSC_2835

Martin har dragit det stora sjukarbetet här hemma medans jag har arbetat troligen lite för många timmar denna veckan. Snart blir det balans i arbetslivet. Tack vare denna lite kortare arbetsdag kunde jag tillbringa många timmar med vår älskade Emil.

DSC_2935

Känslan när vi är i trädgården hela familjen och kameran är med, det är något speciellt. En vecka med skadad hund och sjukt barn så blir livet lite begränsat. Men idag var det en härlig energi som spred sig över oss alla såsom tvåbenta som fyrbenta.

DSC_2746

Ny taktik…Kan man dra nackskinnet över huvudet?

DSC_2728

Jag älskar dig matte!!! Piansa är noga med att visa sin kärlek till oss alla! 🙂

DSC_2847

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: