Hicko 5 år!

naturea_logo

Hipp hipp hurra för vår vardagshjälte idag som fyller 5 år. Det har vi firat med att åka lånebil under dagen då matte kom på att hon hade tankat bilen med bensin, inte diesel. Alltså ingen bra start på dagen och Hicko var inte helt nöjd med utrymmet i lånebilen. Ett stort tack till motorcenter i Skurup för ert snabba agerande, då vi kunde fortsätta vår färd mot Klippan.

Dock var Hicko väldigt nöjd med att få följa med till Studieförbundet Vuxenskolan i Klippan och vara med på ett heldagsmöte. Mina fina kollegor tog emot honom med öppna armar och en av kollegorna var hundrädd men kände ingen rädsla när Hicko kom in trots sin storlek. Hicko har förmågan att bemöta på ett fint sätt. Eftersom det var hans födelsedag fick han såklart vara med på fikat och erbjudandet som var en bulle med skinka och ost tog han gärna emot.

Hicko fick gå runt i lokalerna och kolla av läget. Men ett tag tyckte jag att han hade varit borta lite för länge så jag kallade på honom och då kommer han i full galopp från andra änden av huset. Han bara strålar av lycka när han får strosa omkring.

Nästa gång hittade jag Hicko hos en herre som arbetar för SPF ( Svenska pensionärs förbundet). Han hade gått in till honom på sitt kontor och hälsat på. Hicko satt bredvid kontorsstolen och han njöt av att bli ompysslad och klappad.

dsc_3755

Efter mötet körde vi mot Djursjukhuset i Malmö för stygnborttagning. Hicko gjorde som förra gången med tratten på huvudet en ljudlig entré med buller och bong.

Såret hade läkt fint kring stygnen. Veterinären tog bort sårskorpan på ett ställe där dränaget har suttit för att få såret att läka bättre inifrån och ut. Allt såg fint ut och nu ska bara det såret läka till sen får Hicko återgå till sitt arbete.

Det är alltid lika trevligt att komma till djursjukhuset med denna fantastiska personal med en trygg kunskap och ett underbart bemötande. Oavsett ärende så har jag alltid som hundägare blivit sedd och bekräftad hos Djursjukhuset i Malmö . Dock tänker vi försöka att undvika fler akuta besök just nu. Tack veterinär Camilla för din insats idag !

Stort tack till Evidensia Djursjukhus under två intensiva akutbesök som sluta väl!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: