Joquibaz Piansa Em-Ja

naturea_logo

Piansa är vild och galen men så underbar och mysig. Idag fick Piansa följa med till kontoret efter ett uppdrag på Äldreboendet Bruksgården. Hon är överallt, sticker ner hela huvudet i varje papperskorg hon kan hitta, klättrar och undersöker precis allt som finns i lokalen. Hon kör dogparkour genom att sätt tassarna på lådor för att komma högre upp och kolla vad som finns på hyllan framför. Den enda skillnaden från bilden nedan är att hon är dubbelt så stor nu.

wp-image-1525150766jpg.jpg

Idag har Piansa gjort skillnad när hon fick utföra en punktinsats. En boende hade inte motivationen att stiga upp. Men när Piansa kommer in i rummet skapar hon inspiration för denna individ att faktiskt välja att stiga upp för dagen. Detta är det som kallas att arbeta med hunden som resurs.

dsc_1625

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: