Dränborttagning!

naturea_logo

Hicko har varit så tålig med sin tratt. När han går in i något backar han och gör ett nytt försök igen. Hicko tycker dock att livet börjar bli tråkigt med så korta promenader, ingen lek eller springa fritt i trädgården.

Stort tack till mormor som har passat Hicko under dagarna när vi har jobbat. Vad skulle vi gjort utan dig?!

Idag var det dags för dränborttagning. Hicko blev så lycklig när han förstod att han skulle följa med. Hicko bjöd på fin entré med dunder och brak när han lika glatt som vanligt kliver in på djursjukhuset i Malmö. Han smällde i med tratten överallt och drog den i golvet när han skulle snusa igenom hela väntrummet. Det blev ett gott skratt bland besökarna.

Såren hade läkt fint och Hicko märkte knappt att veterinären drog bort dränaget. Såren blev tvättade och vi fick raka bort lite päls till så att det nya såret skulle vara fritt från päls. Att raka en utställningshund är alltid lite känsligt, men här får hälsan gå före. Det växer ju faktiskt ut igen.

Nu är hemgångsrådet att vi ska tvätta såret två gånger om dagen och fortsätta att ge antibiotika och smärtstillande. Återbesök den 8 mars för stygnborttagning. Det är minsann inte alla hundar som får fira sin 5 års dag på Djusjukhuset i Malmö.

Stort tack veterinär Carolin för ditt fina bemötande och för att du fixade till Hicko så fint!

IMG_3735

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: