Hicko & Vostok!

naturea_logo

Efter Hicko och Vostoks slagsmål har det varit tydligt att Hicko har ett psykologiskt övertag om Vostok. Vostok smyger in när han vet att Hicko är inomhus. Hicko blir ibland lite spänd för stunden precis när Vostok kommer in, men sen släpper det.

Visst var det fantastiskt när alla hundarna sprang omkring i trädgården tillsammans. På morgonen var det bara att släppa ut alla hundarna samtidigt. Enkelt, lätt och smidigt. Vi förväntade oss inte att det skulle vara för evigt och hade med oss en plan B för den dagen då vi måste ha dem åtskilda.

DSC_6547

Promenaderna är fortfarande inga problem. Utanför hemmet ska herrarna kunna gå tillsammans. Skulle det problem får vi ta tag i det.

DSC_6354

Kommunikationen är viktig mellan oss. Vilka hundar är var! Men ibland glömmer man tydligen. Vid ett tillfälle släppte jag in Vostok i köket och glömde bort att där var Hicko. Jag kommenderade Hicko att stanna och kallade tillbaka Vostok och allt gick bra.

Ett annat tillfälle var när Martin släppte in Hicko och glömde att stänga en dör och går sedan in i duschen. När han väl var färdig möter han något som han inte förväntade sig. Hicko och Vostok ligger och sover tillsammans i hallen. Lugnt och stilla bad han Hicko gå in i vardagsrummet.

Ibland är det bra att man glömmer, i alla fall när det går bra. Detta visar att det finns ingen direkt aggressivitet mot varandra, det fanns inget att konkurrera med och det visar vilka två fina hanar vi har. Därmed inte sagt att det går lika bra nästa gång!!!

 

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: