Hicko återbesök på Evidensia djurdjukhus i Malmö!

naturea_logo

Idag var Hicko på återbesök på Evidensia djursjukhus i Malmö för att kontrollera sin akuta ögoninflammation. Han är fortfarande återställd och inga symtom har kommit tillbaka. Nu ska vi trappa ner på medicinen ytterligare för att tillslut sätta ut den. Vi ska på återbesök 24/2 för att kontrollera att inga symtom har uppstått. Nu håller vi alla tummar och tassar för att det fortsätter på samma goda väg!

Stort tack till veterinär Ann Ström för ett fantastiskt bemötande och din enorma kunskap kring ögonsjukdomar.

Att kliva in genom dörrarna på Evidensia djursjukhus i Malmö är som att komma till sitt andra hem. Vi har spenderat så många timmar på rehab avdelningen främst i friskvårdssyfte, men även rehab för Ivankas operation för fcp.  Vi har tagit farväl av några djur, shoppat i butiken, lånat vågen för regelbunden vägning av hundarna, vaccination och hälsokontroller…. Ja listan kan göras lång och varje besök har sitt syfte och sin känsla.

Oavsett syfte har känslan ändå varit rätt även om den har varit sorglig. Hicko älskar detta stället, här blir han ompysslad och han får hälsa på så många människor.

Just det fina bemötandet betyder så oerhört mycket och det genomsyrar hela djursjukhuset. Från att man kommer till receptionen till alla möten av veterinärer och djursjukvårdare, så är bemötandet fulländat. Denna känsla kan jag minnas att jag har med mig sedan många år tillbaka.

Tack Evidensia Djursjukhus i Malmö för ert fina samarbete och att ni ser den sociala tjänstehundens arbete som värdefullt!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: