Vostok

olivers

Vostok blir ju inte mindre direkt. Nu är han snart 16 månader, är runt 75 cm i manken och väger ca 65 kg! Han är inte den största ovtjarkan men han utvecklas fint i kroppen och skallen. Han har en trevlig mentalitet. En otroligt stabil hund. Vänlig, modig och beskyddande! Han representerar alla bra egenskaper en CAO ska inneha. Många människor hade nog tyckt att han är lite tråkig och sävlig. Han är helt ointresserad av organiserad träning och gör lite som han själv vill och den som sett honom i verklig action kan intyga den lite underhållande förvandlingen från sovande klump till otroligt allvarlig vakthund. Han är otroligt dynamisk och explosiv och inte minsta nervös i sin vakt! En underbar hund helt enkelt!

evidensia_djur_malmo-il (1)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: