Nyårsafton med herdehundarna!

olivers

Vi firade som vanligt nyårsafton hemma tillsammans med hundarna. Det var både Piansa och Vostoks första nyår så vi visste inte hur dem skulle reagera. Kvällen flöt på och Ivanka reagerade vid ett tillfälle genom ett morr när hon så hur raketen lös upp.

Emil vakande strax innan tolvslaget antagligen av raketerna. Men han tackade inte nej till att komma ner och skåla in det nya året och titta på raketerna genom fönstret. Hundarna hade inte samma engagemang, de sov igenom hela fyrverkeriet. Dock var det ganska sparsamt i år och det avslutades vid halv ett.

Vostok och Piansa var i köket och sov gott.

dsc_9893

En stund senare hittade jag dom så här tillsammans. Två hundar som tycker om att ligga nära varandra.

dsc_9902

Hicko sov gott på golvet.

dsc_9910

Ivanka njöt och hade det fint i soffan.

dsc_9896

Vi är så glada att alla fyra hundarna tog nyårsafton med ro. Det är så många hundar som far illa av raketerna. Jag får väl erkänna att jag har lite blandade känslor kring nyår. Jag älskar den visuella upplevelsen av ett fint fyrverkeri och glädjen vid tolvslagen. Jag älskar att fira in det nya året med nära och kära.

Vi har gjort vårt val att leva tillsammans med ett gäng fyrbenta och jag skulle aldrig byta ut det mot en festlig nyår med glitter och glamour en dag om året. Fokus denna afton är att se till att hundarna mår bra och inte far illa. Vi firade in det nya året i myskläder och med välmående hundar, en glad Emil och en skvätt bubbel i Pyrreglaset!

Gott nytt år på er alla!

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: