Hönsen har fått nytt hem!

olivers

Nu har vi tagit beslutet att hönsen ska få ett nytt hem. Det gör ont i hjärtat bara vi tänker på det. Men det är viktigt för oss att hönsen ska kunna gå fritt så mycket som möjligt, vilket har blivit mer begränsat då Ivanka hanterar hönsen lite väl hårt när dom går lösa.

Det är fyra väldigt fina och tama höns som älskar att gå runt på hela tomten, klättra i vedboden och bada i sina jordhögar.

I fredags kom de nya ägarna och hämtade hela gänget. Idag fick vi rapport om att dom fyra hönsen Harriet, Honda, Lille hönan och Hedvig går tillsammans och har fått ett eget hönshus. Detta lilla gäng fungerar så bra tillsammans och vi är så glada att de får fortsätta att vara en flock. Det finns även ett gäng höns till och en tupp som går för sig. De är fortfarande väldigt tama och ägaren kelar med dom flera gånger om dagen, äter och dricker och mår hur fint som helst.

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: