Familjeliv!

olivers

Vi har haft en fantastiskt bra helg. I lördags körde Martin ett Bjj- pass(Brasiliansk jiujitsu) medan Emil och jag tog ett gemensamt hemmaträningspass. En härlig start på dagen med fin kvalitetstid tillsammans med både Emil och hundarna. Hicko älskar när han får vara med. Medan Emil sitter på golvet och ritar lägger sig Hicko bredvid. Emil fortsätter att rita och visar sedan sin teckning för Hicko. Det är fantastiskt att få vara en del av Emils och hundarnas utveckling i samspel och kommunikation.

dsc_7220

Emil har pratat hela veckan om att han ska nanna hemma hos mormor på lördag. Nu äntligen var det dags. Emil har tillbringat resten av lördagen och söndagen tillsammans med mormor och morfar. Det värmde i våra hjärtan när vi fick denna bilden, allt hade gått så bra. Emil är så glad för sin mormor och morfar och vi är så tacksamma för deras hjälp!

Då var det dags för en barnfri kväll… En vän till oss fyllde 40 år och hade abonnerat Nobes i Malmö. Vi hade en fantastisk kväll och underbart att alla vänner var samlade på en och samma plats. Dessutom fick den sociala tjänstehunden Nellie följa med. Nellie är Hickos fd kollega från Hundhuset i Malmö stad. Hon var dock inte i tjänst denna kväll. En lugn trygg och stabil Nellie som tog hand om alla gästerna och har lätt för att slappna av i alla miljöer. När Hicko visade signaler på att han  inte orkade jobba fem dagar i sträck fick jag äran att ta in Nellie i stället. Hon är helt underbar och har gjort skillnad i så många människors vardag främst inom målgruppen LSS.

Tack alla för en underbar kväll!

Vi vaknade upp till första advent och rullar upp rullgardinen och upptäcker att det är ett fantastiskt ljus ute. Efter en god frukost började jag städa och julpynta och Martin for ut i trädgården och började fotografera hundarna.

Vostok han blir bara finare och finare för varje dag. En hund som imponerar både på utsidan och på insidan.

Plötsligt så händer det… Vostok är inte hunden som får tokryck och springer runt i hela trädgården. Men idag tog han minsann ett litet skutt!

dsc_7436

Vostok ser vi allt som oftast med något i munnen. Idag hade han hittat en handske som han sprang runt med i munnen. Piansa var inte sen med att försöka få tag på handsken.

Det är så underbart att se dessa två tillsammans. Piansa får verkligen fram ”leksinnet” hos Vostok!

dsc_7478

Piansa växer så det knakar. Hon är fortfarande full av bus och sysselsätter sig med att undersöka det mesta i trädgården.

dsc_7515

”Turbo-ovtjarkan”  är i full gång och har just hittat en leksak som hon springer runt med. Ivanka är hunden som verkligen nyttjar vår stora tomt genom att springa runt och få utlopp för sina rörelser.

dsc_7563

Alltså denna herre! Pyrenéerhunden som gör oss stolta som familjehund, vakthund, social tjänstehund samt DK UCH & SE UCH!

dsc_7572

Två hundar med helt olika energinivåer men som ändå matchar varandra i leken. Varje gång Hicko kommer hem från sitt arbete springer han bak till hundgården och kollar av Ivanka!

dsc_7550

Måste avsluta med en bild som Martin fick till idag. Helt otroligt… genom såpbubblan ser man vårt fönster på huset. Att investera i en bra kamera är så kul och så givande. Att få till fina bilder på bloggen ligger i hög prioritet.

dsc_7542

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: