Trädgård!

olivers

Efter några år i lägenhet inne i Malmö tillsammans med vår Dogo Canario Aji, fick vi en längtan efter ett hus med trädgård. Vårt mål var att hitta ett lagom stort hus med stor trädgård. Vi tittade på många hus innan vi bestämde oss för det hus som vi bor i idag, som förövrigt var ett renoveringsobjekt. Men vi såg att det fanns potential för att få det som vi ville ha det.

Vi är så glada för vår stora tomt på 13000 kvm, där hundarna kan springa fritt, leka, vakta och att bara få vara hund. Vi har i stort sätt alltid våra hundar kopplade då vi lämnar hemmet. Är dom lösa är det på ett inhägnat område. Anledningen är att  Pyrenéerhunden och Ovtjarkan är båda självständiga raser och det är ingen självklarhet att dom kommer på inkallning. Därför är det betydelsefullt att ha denna stora yta där hundarna kan röra sig fritt och att kunna ta ut sina kroppsrörelser ordentligt.

Ett kommande inlägg kommer att handla om att skapa bra förutsättningar för hundarna i sin trädgård!

Hicko

dsc_6978

Piansa

dsc_6993

Ivanka

dsc_5345-kopia

Vostok

dsc_5692

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: