Hundmöten!

olivers

Kvällspromenaderna är inte alltid så lockande nu under hösten och vintern. Men det är bara att bita ihop och på med alla kläder, reflexvästar och pannlampa. Väl ute så är det rätt skönt ändå. Idag var det till och med helt underbart ute, så vi passade på att njuta lite extra under promenaden.

Vi fick några hundmöten längs vägen,  varav vid två tillfällen som stora hundar gjorde utfall när vi passersde.  Vi reflekterade över hur skönt det är att kunna gå med vårt gäng plus Emil i barnvagnen och hundarna sköter sig exemplariskt. Vi lägger visserligen ner tid och arbete på att hundarna socialiseras och ska kunna vara ute promenera och möta både hundar, joggare, cyklister osv. Som ras har både Pyrenéerhunden och Ovtjarkan uppgiften att vakta sitt revir och är generellt neutrala på allmän mark och känner inget behov att vakta eller hetsa upp sig. Skulle hundarna uppleva något som hotfullt kan situationen se annorlunda ut.

Vi kom även fram till än en gång hur bra vi trivs med våra herdehundar. Det kommer ett inlägg om varför vi har valt just dessa raser och hur det är att leva med dem.

Våra fyra stjärnor!

Joquibaz Hickory Dickory Dock

dsc_4186

Ivanka Zogcza 

dsc_6265

Winner Stars Vostok

dsc_6818

Joquibaz Piansa Em-Ja

dsc_6847

evidensia_djur_malmo-il-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: