Malmö valp i Flyinge!

olivers

Vi kom hem till ett nystädat hem efter en kall med väldigt trevlig dag i ridhuset i Flyinge. Tack mormor för all hjälp! Piansa blev 2:a bästa tikvalp och teamjoquibaz blev BIS 4 i syskonklassen.

Först ut bland hanarna var Joquibaz Gusto Em-Ja

dsc_4493

Därefter tikarna… Joquibaz Lomi Em-Ja

dsc_4626

Joquibaz Piansa Em-Ja

dsc_4558

Joquibaz Illy Em-Ja

dsc_4610

Piansa har travet i sig och jag får till och med dämpa henne om det är någon hund före. I bästa tikklass sprang Piansa först och då fick vi till ett fint flyt i travet. I dagsläget är Piansa inte helt tillfreds med att jag flyttar hennes bakben, hon står helt enkelt inte kvar i den positionen som jag ställer henne i. Jag har tränat att ställa henne fritt med viss justering på frambenen, det funkar hyfsat bra.Mer träning i uppställandet framöver för att få en bra position av hennes kropp!

dsc_4598

Hundutställning är inte bara att få fram den bästa hunden. Även om resultatet är viktigt och betyder mycket spelar även den sociala samvaron in. Att ha trevligt ihop och umgås med fina vänner.

Emil har pratat länge om att han ska på ”vovutällställin”. Han började med att sova ca 3 timmar i vagnen, sen var han pigg och utvilad. Det är underbart att se hur våra barn leker och tar hand om varandra oavsett ålder. När det var dags för BIS-finalen i syskonklassen tog jag av mig termobyxorna. Då säger Emil ”mamma springa”. Älskade unge, han vet precis vad det betyder. Emil stod fint med pappa utanför ringen och hejade på syskonen Joquiaz! Det gäller att njuta så länge det varar, snart kommer Emil säkert att hitta på ett och annat bus han med 🙂

dsc_4817

BIS 4 Joquibaz syskonklass!

dsc_4764

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: