Seniorträning med Hicko!

olivers

Idag var jag och Hicko på Ramsbo mötesplats i Skivarp. När vi steg innanför dörren hörde vi jubel och glädje. Alla var så glada att se Hicko och känslan var verkligen besvarad av Hicko, han for in i lokalen och hälsade glatt på alla och ville sen inte vill lämna sina fina seniorer.

Här är alla välkomna som passerat 65 +, eller när du nu väljer att gå in pension. Det är ett fantastiskt härligt gäng med en härlig inspiration till rörelse med glädje. Idag har vi ett gäng levande bevis på att det är aldrig försent och som visar att delaktighet, glädje och gemenskap bidrar till en ökad livskvalitet.

Dagens aktivitet var gympa, där vi skapar inspiration till motivation. Vi fokuserar på de funktioner som fungerar och alla tränar utifrån sina förutsättningar.  Stor eloge till äldrepedagogen Tina som håller i aktiviteten och som bidrar till glädje och mycket skratt under passet, stämningen var på topp!

Medan seniorerna gör sina övningar utför även Hicko övningar på sitt sätt utifrån sin förmåga. Här träna Hicko tass mot fot och nackträning genom att följa armrörelserna upp och ner!

                        

Efter träningspasset var det dags för ytterligare mys med Hicko. Hicko verkligen älskar sitt arbete och visar sin glädje inför varje individ han möter.

Efter aktiviteten så var det såklart fika och Hickos favoritplats är under bordet. Jag försökte först flytta lite på Hicko så att han inte skulle vara i vägen. Men då uttrycker en av seniorerna att ”snälla låt han ligga kvar, han värmer mina fötter”

Dagens uttryck: ”Hicko är så fin, han glömmer ingen”

Idag har vi gjort skillnad! Tack Tina (äldrepedagog) för ett fint samarbete!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: