Hundlek i regn och rusk…

olivers

Vädermässigt har det varit mest grått och trist och mängder med regn. Vilket betyder smutsiga hundar och dammsugaren och golvmoppen står ständigt framme. Tanken slår mig att det är knappt lönt att städa… I lördags blev det en rejäl städning så vi passade på att njuta av ett nystädat hem, levande ljus och inte ett gruskorn på golvet.

Idag när vi steg upp och gick ner i köket så var gårdagens rena golv inte så rent längre. När hundarnas päls torkar så faller smutsen av pälsen och hamnar fint i en hög på golvet. Så det var bara att starta morgonen med att städa efter fyra ”mögproppar” som har njutit av att sova inne hela natten efter att ha spenderat större delen av dagen ut i ösregn.

Som tur är har vi Emil som är världens bästa hjälpreda och tog tag i dammsugaren direkt när vi påpekade att det var smutsigt. Funderar på att köpa en egen dammsugare till Emil i julklapp så kan vi dammsuga tillsammans på ett lite mer effektivt sätt. 😉

Piansa och Vostok bryr sig inte så mycket om det regnar. Ivanka och Hicko söker gärna skydd och tackar inte nej till att komma in och mysa. Piansa och Vostok tackar heller inte nej till att komma in, men kan roa sig ute tillsammans oavsett väder. Efter en hel dag ute igår var våra vita hundar inte så vita mer. Dock är det så fint att se våra ”minstingar” tillsammans, de brottas och rullar runt i leran, springer och jagar varandra och har verkligen kul ihop!

evidensia_djur_malmo-il-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: