Höstlov!

olivers

Denna vecka har varit kvalitetstid för både Emil och hundar. Martin har varit ledig i veckan och jag har haft förmånen att arbeta hemifrån en del. Dock lyckades jag pricka in veckans finaste dag på kontoret medan resten av familjen njöt av en fantastisk dag ute i trädgården!

Vi har valt boende främst utifrån hundarnas behov. Här har våra fyrbenta stooooor yta att springa på och verkligen få utlopp för sina rörelser. De leker, jagar varandra, brottas och jagar varandra igen. Vi har placerat tre stenar på framsidan av olika anledningar. Dels för att det ser fint ut, träningsplats för hundarna och speciellt Ivanka har utsett den stora stenen som den bästa utsiktsplatsen.

Underbart att kunna ge hundarna och Emil lite extra kvalitet denna veckan! Nu är det dags att packa väskan inför en dag på Bruksgården imorgon. Piansa ska följa med som praktikant på förmiddagen och på eftermiddagen står Hicko för fredagsmyset! Vi hörs imorgon! 🙂

evidensia_djur_malmo-il-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: